I uke 13 (27. -31. mars) inviterer vi hele Home Church familien til bønn og fasting, for å forberede våre hjerter til påske. Her er en oversikt over arrangementer du er invitert til. I tillegg kommer en bibel leseplan. Vi kommer tilbake litt senere med detaljer i forhold til leseplanen, Zoom-lenken og bønnevandrings stedet. Men for nå, hold av datoene i kalenderen. Og be, spør Gud hva han vil at du skal faste fra. Kanskje du velger å faste fra all mat hele uken, fra et bestemt måltid (feks. frokost) eller greier (søt bakst, brus), eller fra noe annet som TV, videospill eller sosiale medier.

For zoom lenke kontakt / For zoom link please contact espen(krøll)homechurch.no

Finnes også på Facebook på Home Church intern & Also found at Facebook intern page


During week 13 (March 27-31), we invite our Home Church family to focus on a week of prayer & fasting, preparing our hearts for Easter. Here is a schedule of events you are invited to. In addition, there will be a Bible reading plan. We will share more details later in regards to the reading plan, the Zoom link, and the prayer walking location. But for now, mark your calendars. And pray, asking God what He wants you to fast from. You could fast from all food for the week, from a specific meal (for example, breakfast), or from something else such as television, video games, or social media.